Μεζονέτα 1 - "ΑΝΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 1 - "ΑΝΩΙ"

Μεζονέτα 1 "ΚΑΤΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 1 "ΚΑΤΩΙ"

Μεζονέτα 3 "ΑΝΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3 "ΑΝΩΙ"

Μεζονέτα 3 "ΚΑΤΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3 "ΚΑΤΩΙ"

Μεζονέτα 4 "ΑΝΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 "ΑΝΩΙ"

Μεζονέτα 4 "ΚΑΤΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 "ΚΑΤΩΙ"

ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ
ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Έξι μοναδικές κατοικίες, κάθε μια με τη δική της προσωπικότητα συμπληρώνουν το εντυπωσιακό αυτό συγκρότημα στην Ψάθη. Διαθέτοντας κάποιες από τις ομορφότερες μεζονέτες για οικογένειες με θέα στη θάλασσα το συγκρότημα Εχινούσα προσφέρει τη θέρμη που λείπει από ένα κοινό ξενοδοχείο στην Κίμωλο δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για ανεπανάληπτες οικογενειακές διακοπές και αναζωογονητικές αποδράσεις. 

Δωμάτια για οικογενειακές διακοπές

Το συγκρότημα Εχινούσα παρέχει άνετα και καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια για οικογενειακές διακοπές και επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν μια ποιοτική διαμονή που συνδυάζει αρμονικά την ηρεμία δίπλα στη φύση και την αξεπέραστη γοητεία των Κυκλάδων. Ευρύχωρες και φιλόξενες οι οικογενειακές μεζονέτες αποτελούνται από δύο επίπεδα, το ΑΝΩΙ και το ΚΑΤΩΙ προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα. Οι πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες παρέχουν ακόμη περισσότερα οφέλη για μια ζεστή και φιλόξενη οικογενειακή διαμονή ενώ οι ηλιόλουστες βεράντες ενδείκνυνται για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Όλες οι μεζονέτες διαθέτουν χτιστά έπιπλα και μεγάλα κρεβάτια με πολυτελή στρώματα και λευκά είδη υψηλής ποιότητας, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για μικρά γεύματα, ντουλάπες αποσκευών, πόρτες ασφαλείας, ξύλινα παράθυρα με σίτες και μπάνια με πατητή τσιμεντογωνία. Προσφέρουν επίσης τηλεόραση LCD με δυνατότητα προβολής DVD, κλιματιστικό inverter, πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο και σεσουάρ μαλλιών. Για τη διασφάλιση της υγιεινής και της καθαρότητας της ατμόσφαιρας δεν επιτρέπεται η χρήση της κουζίνας για τηγάνισμα. 

Στο ισόγειο “ΚΑΤΩΙ” οι χτιστοί καναπέδες και οι νιπτήρες έξω από τα μπάνια αναδεικνύουν τη μοναδική αρχιτεκτονική του νησιού ενώ ο επάνω όροφος “ΑΝΩΙ” διαθέτει ένα μεγάλο χτιστό κρεβάτι, μπάνια με χαρακτηριστικούς πέτρινους νιπτήρες και μεγάλες ντουζιέρες από βότσαλο ή ψηφίδα δίνοντας μια νότα νησιώτικης αυθεντικότητας.